ARCTIC 20 RY

Arktisen upeaa roolipelaamista

 

Mikä on Arctic 20 ry?

Olemme Arctic 20 ry, vuonna 2020 perustettu roolipelaamiseen ja sen positiivisiin yhteiskunnallisiin vaikutuksiin keskittyvä rekisteröity yhdistys. Tavoitteenamme on edistää varsinkin suomenkielistä roolipelaamista, ja helpottaa harrastuksen pariin liittymistä. Meille tärkeää on turvallinen, tasavertainen ja kannustava ilmapiiri ja se, ettei kenenkään tarvitsisi tuntea itseään ulkopuoliseksi. Puheenjohtaja toimintakaudella 2020-2021 on Mikko Virtanen, ja yhdistyksen kotipaikka on Oulu.

 

Ensimmäinen projektimme on Vallan Varjot -kampanja, jossa pelaamme kuuden hengen voimin Dungeons&Dragons 5e -säännöillä fantasiamaailmassa taistellen esimerkiksi merihirviöitä sekä Imperiumin juonitteluja vastaan. Striimaamme pelit Twitchissä ja julkaisemme niistä lyhyempiä, editoituja jaksoja Youtubeen viikottain. Haluamme tavoittaa sekä kokeneemmat pelaajat, että pelaamisesta ja tarinallisuudesta kiinnostuneet, ja näyttää kuinka hauskaa ja sosiaalista pelaaminen voi olla - jopa etänä! Parhaiten saat kiinni kampanjasta aloittamalla tästä: https://www.youtube.com/channel/UCrxc8y7qdXNeU00mtU9yniQ

 

Yhdistyksellämme on suunnitteilla myös yleishyödyllisiä projekteja, joiden avulla haluamme tukea esimerkiksi yksinäisyydestä kärsiviä tai haastavissa elämäntilanteissa olevia nuoria ja nuoria aikuisia. Lisäksi taide osana pelimaailmaa on meille tärkeää, ja luova ilmaisu - niin visuaalinen, kirjallinen kuin musiikillinen - on suuressa roolissa nykyisissä ja tulevissa projekteissamme.

 

Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita ja sponsoreita sekä Vallan Varjot -kampanjalle että laajempien yleishyödyllisten projektien tukemiseen ja toteuttamiseen. Haluamme myös omalta osaltamme olla tukemassa muita peliyhdistyksiä ja alan harrastajia. Ota yhteyttä vaikkapa sähköpostitse arctictwentyry(a)gmail.com, jos sinulla on idea yhteistyöstä, tai haluat tukea toimintaamme.

Arktisin terveisin,

Arctic 20 ry:n hallitus

 
arctic_20_logo_040e42_iso_läpinäkyva
Tilien banneri.jpg
OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotostasi!